Ook deze zomer hebben we weer enkele uitstapjes voor ouderen in petto.

  • Dinsdagmiddag 12 juli gaan we naar de Rozentuin Westbroekpark met vooral een gezellige ontmoeting met elkaar op het terras onder de bomen.
  • Op maandag 15 augustus; het Hoogfeest van Maria ten hemelopneming is er na de H. Mis van 12.45 uur een High Tea voor ouderen in de pastorietuin.
  • Op donderdag 15 september is er een bijzondere boottocht op de Kagerplassen. Deze boottocht wordt ons aangeboden door de Orde van St. Lazarus waar pastoor Langerhuizen lid van is. We maken een tocht met een Fluisterboot over de Kaag. De pastoor gaat ook mee. Voor een lunch wordt gezorgd.

Er zijn voor u geen kosten aan verbonden en er gaat begeleiding van de St. Jacobsstaf mee. Nadere informatie volgt via flyer (achter in de kerk).
Bent u geïnteresseerd in (een van) deze uitstapjes neemt u dan contact op met Lore Olgers tel. 070-3244118 of 06 29 737 151.

En als u deze maanden zomaar eens naar buiten wil, of naar de middagmis, of ergens een kopje koffie drinken laat het ons dan weten. Dit kan via uw eigen vrijwilliger of via bovenstaand telefoonnummer. Juist als velen met vakantie zijn kan het fijn zijn er ook even uit te gaan.