Aan de ouderen van de St. Jacobus-geloofsgemeenschap.

Zomer programma St. Jacobsstaf: uitstapjes en bijeenkomsten voor ouderen.

Hieronder vindt u  het zomerprogramma van de  St. Jacobsstaf. Er zit misschien wel iets tussen waar u aan mee wilt doen. We hopen op een mooie zomer met veel zon maar ook voldoende regen (dat laatste dan graag als we niet uitgaan!) Voor de komende maanden hebben wij het volgende uitstapjes en activiteiten voor u in petto:

Woensdag 3 juli  maken wij weer onze jaarlijkse boottocht.  Let u op deze boottocht is dus niet op 26 juni maar een week later op 3 juli. Dit keer maken we de rondvaart  “Ontdek het groene hart”.  We stappen op in Warmond om 11.30 uur. Bij mooi weer zitten we heerlijk op dek en varen over de Kagerplassen, waarbij we dit keer ook de dorpjes Oud Ade en Rijpwetering passeren. De boot is rolstoeltoegankelijk en heel comfortabel. Iedere oudere kan mee. We vertrekken om 10.30 uur vanaf het kerkplein en het Schakelpunt en we zijn om 16.15 uur weer terug in Den Haag.

U kunt zo nodig ook thuis worden afgehaald. Wij zorgen voor koffie met appeltaart. Graag een lunchpakketje meenemen.  De kosten zijn € 25 (dit mag geen bezwaar zijn om mee te gaan).

Dinsdag 23 juli; uitstapje naar Noordwijk aan Zee (Langevelderslag). We maken daar een tochtje over het strand met een Strandrubs (soort strandkoets speciaal voor ouderen). Vertrek om 11.00 uur bij Schakelpunt en kerkplein. (Bij teveel drukte of warmte gaan we naar het Westbroekpark). Kosten € 8 euro.

Donderdag 15 augustus Maria ten Hemelopneming; na de H. Mis van 13.45 uur is er een feestelijke High Tea in de tuin van de pastorie ter ere van dit Mariafeest. Iedereen welkom.igh tea iH Geen kosten aan verbonden.

Dinsdag 24 september; pannenkoeken eten in de Boerderij Meyendel. Vertrek 11.30 uur vanaf Schakelpunt en kerkplein. We hopen op een mooie nazomerdag

Woensdag 23 oktober is er weer de jaarlijkse Geloofs-en ontmoetingsdag in de Leywegkerk. Het zal weer een mooie maar ook ontspannende dag worden. Over deze dag krijgt u nog nadere informatie. U kunt voor deze dag thuis worden opgehaald.

Voor informatie en opgave: Lore Olgers tel. 3244118 of de pastorie tel. 3605592. Wilt u zich uiterlijk een week van te voren opgeven.

Tenslotte: als u deze zomer graag eens onder begeleiding een wandeling wilt maken neemt u dan ook contact met ons op. Dan wandelt één van ons gezellig met u mee!