Zomer programma St. Jacobusstaf

Nu het eindelijk mooi zomerweer is sturen wij u nog de rest van ons zomerprogramma. Let u op er zitten leuke en mooie dingen bij!

Op dinsdag 30 augustus gaan we naar Hoek van Holland en maken daar een boottocht op de Nieuwe Waterweg. Vertrek 13.45 uur Schakelpunt. Op zondag 25 september wordt in onze kerk het feest van Kerkwijding gevierd, tevens parochiefeest van de St. Jacobusgeloofsgemeenschap. Het begint met de Hoogmis om 10.30 uur dit keer. Aansluitend is er feest en lunch in de pastorie voor iedereen.

Op woensdag 26 oktober is er iets bijzonders. Er is dan een Geloofs- en ontmoetingsdag voor heel katholiek Den Haag. Dit wordt gehouden in de Leywegkerk. U wordt door ons thuis opgehaald als u wilt deelnemen. Het beloofd een mooie dag te worden met Eucharistieviering en Marialof. Tussendoor een gezellige lunch met een ontspannend programma. Houdt u deze dag al vast vrij. De dag duurt van 9.30 – 16.00 uur. Verdere informatie volgt.

Voor informatie en opgave voor deze activiteiten kunt u bellen met Astrid Cohen tel. 7851651 of Lore Olgers tel. 3244118. Ook voor a.s. dinsdag kunt u zich nog opgeven, als u dit nog niet heeft gedaan.

Tevens wil ik u attent maken op een speciale H. Mis met Ziekenzegen die zal plaats vinden op zondag 18 september om 16.00 uur. Als u hieraan wilt deelnemen kunt u ook worden opgehaald

Hartelijke groet en tot ziens op een van deze (af alle) gezellige uitjes!

Namens alle vrijwilligers van de St. Jacobsstaf,

Lore Olgers