orgel
Patrick Hopper achter het Vermeulenorgel van de Antonius Abtkerk

De eerste zing-eens-mee-ochtend in het voorjaar met dirigent/organist Richard Ram van gemengd koor Gli Uccelli was een groot succes. We hebben nu ook zijn collega Patrick Hopper van gemengd koor Laus Deo bereid gevonden om een zaterdagochtend met ons te zingen. Hij was meteen enthousiast.
Patrick zal eerst wat oefeningen met ons doen om de stem los te maken. We zingen daarna liederen uit de liturgie en wellicht ook nog andere, maar dat zal een verrassing zijn.
Zingen is goed voor je geest en je lichaam. Op de ochtend met Richard hebben we al gemerkt dat mensen die dachten dat ze niet konden zingen dat wel degelijk konden. Het gaf de deelnemers veel plezier en veel energie. Wij nodigen iedereen daarom van harte uit om mee te doen. Het is echt bijzonder om te merken hoe je met een aantal jou onbekende mensen samen één stem kunt vormen. Dat is een voorbeeld van gemeenschap-zijn met elkaar!
Vanaf 10.00 uur staat er koffie en thee klaar om de keel te smeren. Halverwege houden we een korte pauze. Ook kinderen zijn van harte welkom.
Datum: zaterdag 8 oktober 2016 | Tijd: van 10.30 tot 12.00 uur | Plaats: Antonius Abtkerk | Aanmelding bij het secretariaat, tel. 354 17 42 | Kosten: vrijwillige bijdrage