Zondag 19 november vond voor de derde keer het Ceciliaconcert plaats van onze parochie. Dit keer met koren uit de H. Antonius Abt (Laus Deo, Gli Uccelli en de Stadhoudertjes), H. Driekoningen (Driekoningenkoor en Liduinakoor), H. Jacobus (Cantemus Domino) en H. Willibrord (Heaven’s Touch).
Zowel de opening als afsluiting was grandioos met alle koren op het priesterkoor. Er was muziek van onder andere Opwekking, Mozart, Schubert, De Klerk en Nystedt en de Stadhoudertjes gaven ons muziek in beweging. Het was een prachtige muzikale middag voor zowel de koren als de vele luisteraars.

Koor met Caribisch tintje

Heaven’s Touch heeft, als koor van de H. Willibrord, voor het eerst meegedaan aan het Ceciliaconcert van de parochie. Een concert voor alle koren ter ere van Heilige Cecilia, patroonheilige van koren en koorzangers. Als enige koor met muzikale begeleiding door een bandje en een volledig andere stijl en repertoire dan de meeste koren die meededen, was het ontzettend spannend maar ook geweldig om hier aan mee te mogen doen. En we waren blij en zeker trots met alle positieve reacties die we hebben ontvangen. We denken er zeker over na om volgend jaar, mocht het uitkomen, weer mee te doen. Heaven’s Touch gaf met een Caribisch tintje een geweldige presentatie.
Mirianella Davelaar

Foto’s