Geachte en gewaardeerde parochianen,

In januari jl. heb ik een ernstige longontsteking gehad. Ik dacht in februari dat dit achter de rug was, maar dat blijkt na enkele maanden niet het geval te zijn. Ik heb weer last gekregen van mijn longen en al langer last van een chronische vermoeidheid.

Na onderzoek en gesprek, heeft mijn arts heeft mij op het hart gedrukt een aantal weken een zogeheten ’time-out’ te nemen. Om fysiek en mentaal weer ‘op adem te komen’. De komende weken zal ik verblijven in een bosrijke en rustige omgeving: de benedictijnerabdij Slangenburg te Doetinchem. Ik vraag uw begrip voor deze noodzakelijke beslissing. Ik heb e.e.a. ook medegedeeld aan de bisschop en vicaris-generaal van Deelen. Zij vinden mijn besluit verstandig en ondersteunen dit van harte.

Mag ik u vragen mij niet te bellen of te mailen.
Ik wens u een goede zomer en goede vakantie toe.  
Graag weer tot later!

pastoor Dolf Langerhuizen