In het najaar start de voorbereiding op het sacrament van het Heilig Vormsel, bedoeld voor kinderen in groep 8 van de basisschool of de eerste klassen van het voortgezet onderwijs.

Samen met het Doopsel en de Eerste Heilige Communie behoort het Vormsel tot de initiatiesacramenten. Dit zijn sacramenten, tekenen, die je bekend willen maken met Jezus en zijn Kerk. Je wordt kind van God en leerling van Jezus. Bij het vormsel ontvang je de Heilige Geest als helper op je levensweg. Een Helper die je soms best kunt gebruiken als je in groep 8 of de eerste klassen van de middelbare school zit, maar ook later in je leven.

De voorbereiding bestaat uit acht voorbereidingsavonden in het najaar van 2022 en het voorjaar van 2023. Daarnaast gaan we een aantal uitdagende excursies plannen in de stad. Op zondag 6 november om 9:15 uur is de voorstelviering in de H. Marthakerk. De vormselviering staat gepland op zaterdagavond 11 februari 2023 (onder voorbehoud) in de H. Marthakerk.

Kinderen die geboren zijn in 2010/2011 en in de parochie administratie zijn opgenomen, ontvangen een uitnodigingsbrief. Informatie en aanmelding via het Parochiesecretariaat: parochiesecretariaat@rkdenhaag.nl Vormselwerkgroep