Traject Geloofsleerlingen 2023-2024

leder jaar start in onze parochie Maria Sterre der Zee, een traject voor geloofsleerlingen. Tijdens dit traject begeleiden pastoor Dolf Langerhuizen en diaken Henk van Zoelen genoemde geloofsleerlingen op hun weg naar het H. Doopsel en/of het H. Vormsel en hun deelname aan de H. Eucharistie. Het traject loopt ieder jaar vanaf medio november tot en met de Paaswake, waarin hun opname in de Kerk plaatsvindt. Voor wie is dit traject bedoeld? Voor degene die opgenomen wil worden in de Kerk, nog niet gedoopt is, of wel gedoopt is, maar nooit zijn of haar eerste H. Communie heeft gedaan en ook nog niet het sacrament van het Vormsel heeft ontvangen.

Voor deelname aan het traject vindt eerst een kennismakingsgesprek plaats met pastoor Dolf Langerhuizen of diaken Henk van Zoelen. We zijn natuurlijk heel benieuwd naar de motivatie van de geloofsleerlingen en wijzen hen op het belang om het gehele traject gemotiveerd aanwezig te zijn. De ervaringen van de afgelopen jaren hebben ons hierin niet teleurgesteld!

De data voor het komende Traject Geloofsleerlingen zijn op dinsdagavond en beginnen om 20.00 uur in het parochiecentrum bij de Paschaliskerk: Neuhuyskade 97. Het betreft de volgende dinsdagavonden: 7 en 28 november, dinsdag 12 december, dinsdag 16 januari, dinsdag 30 januari, dinsdag 13 februari, dinsdag 5 maart, dinsdag 19 maart en woensdag 27 maart: deelname aan de Chrismamis in de kathedrale kerk in Rotterdam. Zaterdag 30 maart 2024 is de Paaswake. Wie zich wil opgeven is van harte welkom! Opgave bij het Centraal parochiesecretariaat: parochiesecretariaat@rkdenhaag.nl Telefoon: 070 — 8209866

16 januari 2024 – 20:00
20:00 — 21:00 (1h)

H. Paschalis Baylon

Diaken Henk van Zoelen, Pastoor Dolf Langerhuizen