Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse parochiebesturen, waarvan 3 jaar als vicevoorzitter van onze parochie neemt Max Timmerman afscheid. Tijdens de laatste bestuursvergadering hebben de bestuursleden dit moment gemarkeerd.

Vicevoorzitter van diverse parochies

Pastoor Langerhuizen dankt Max Timmerman voor zijn inzet als vicevoorzitter van de parochie, maar ook zijn inzet alle jaren daarvoor in voorgaande parochies. Max Timmerman heeft zich vanaf de eerste fusiebespreking heel communicatief heeft opgesteld en is toen al begonnen met de samenwerking. We nemen afscheid van een zeer goede vicevoorzitter.

‘Het doet wel een beetje pijn’

En alhoewel hij er toch met gemengde gevoelens zit, neemt Max met veel dankbaarheid afscheid. Een parochiebestuur is zo goed als het elkaar gegund wordt. Hij dankt alle betrokkenen daarom voor de goede samenwerking.  Het was een groot avontuur en we zijn een heel eind gekomen. Zijn motivatie is altijd geweest om er te zijn voor de parochianen en de pastores te ondersteunen in hun belangrijke werk. Hij geeft het stokje graag over aan zijn opvolger, Jan Maas.
Meer lezen over de komende en gaande man? Zie het komende nummer van de Stella Maris.