Net als voorgaande jaren worden er ook dit jaar vastenwandelingen georganiseerd.

Vorig jaar zijn we begonnen met fysieke wandelingen, maar door de coronabesmettingen zijn we toen digitaal verdergegaan.

Dit jaar gaan we, gezien de maatregelen, digitaal wandelen. Het thema van de wandelingen is

“Dat ik niet uitval, dat wij allen – zo zwaar en droevig als we zijn, niet uit elkaars genade vallen en doelloos en onvindbaar zijn”

Het Pastorale Team verleent zijn medewerking door in de vastentijd op donderdag een overweging op de WhatsApp van de deelnemers te plaatsen. De woensdag daarna wordt u uitgenodigd voor een zoombijeenkomst.  Daar zullen we met elkaar delen, wat de overweging ons heeft gebracht.              De gespreksleider bij de zoombijeenkomsten is pastoraal werker Jan Eijken.

De zoombijeenkomsten zijn op woensdag en starten om 09.30 uur en zijn uiterlijk 11.00 uur afgelopen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 3 maart en op donderdag 25 februari krijgen de deelnemers de overweging op de WhatsApp. De laatste zoombijeenkomst is op woensdag 31 maart.

U kunt zich voor deze vastenwandelingen opgeven tot en met dinsdag 23 februari bij het secretariaat van de Antonius Abtgemeenschap

telefoon 070 – 354 17 42 op maandagmiddag, dinsdag- t/m vrijdagochtend of mailen naar

antoniusabt@rkdenhaag.nl

onder vermelding van:

naam              ………………………………………………

06- nummer  ………………………………………………

e-mailadres    ……………………………………………..

We hopen op een inspirerende vastentijd.

Mede namens Pastoraal Werker

Jan Eijken en Ineke Friesen, Annelies Brosch.