Wij kennen in onze Jacobuskerk mooie, gedenkwaardige momenten: Eerste H. Communie, uitreiking van oorkonden, priesterjubilea, Pausmis, etc. Juist omdat deze gedenkwaardig zijn, worden daarvan opnamen gemaakt, vnl. foto’s. Gelukkig beschikken wij over een kleine schare goede fotografen, maar bij sommige gelegenheden blijkt die groep te klein. Wij zoeken daarom nog een paar mensen die bovengemiddeld goede foto’s kunnen maken.

Dynamische compositie uitdaging

Let wel: dit is een uitdaging, want het licht in de 60 meter lange kerk is niet altijd optimaal, priesters en akolieten bewegen zowaar nu en dan en bij de communieuitreiking is het een sport om alle mensen binnen een fractie van 5 seconden per persoon goed op de plaat te krijgen.
pausmis
Wat staat daar tegenover? Een fraaie plaats vooraan in de kerk met de neus op de gebeurtenis; bij gelegenheid en op gepaste, bescheiden wijze kun je gebruik maken van de preekstoel: een uniek uitzicht op het altaar is geboden! En natuurlijk de eeuwige dank van de pastoraatgroep en beheercommissie omdat er wéér een evenement voor de toekomst gedocumenteerd bewaard is kunnen worden.

Aangesproken?

Voel je je aangesproken? Neem dan contact op met ondergetekende, josvanderlubbe@hetnet.nl of 06-53321089. Bij voorbaat dank,