sinterklaas-actieHet is weer december; traditiegetrouw de maand dat we elkaar verrassen met surprises en cadeaus. Cadeaus die vaak heel erg op prijs gesteld worden en die zowel de ontvangers als gevers een speciaal december gevoel geven.
Al jaren vraagt de geloofsgemeenschap van de Heilige Jacobus de Meerdere uw steun in de maand december. Wij zijn een bloeiende en betrokken geloofsgemeenschap; onze plaats is in
Den Haag niet meer weg te denken en dagelijks zijn de missen in onze mooie kerk voor veel mensen een echte steun in deze turbulente tijd.
Ook in dit jaar vragen we weer uw steun om in onze stad kerk te kunnen zijn: dat betekent een plaats van rust, inspiratie en bemoediging. We hopen dat u ook dit jaar voor onze geloofsgemeenschap een kleine Sinterklaas wilt zijn door een extra financiële bijdrage waardoor het werk van onze geloofsgemeenschap voortgang kan vinden. Zoals U kunt zien in de tabel in dit bericht, mochten wij reeds veel bijdragen ontvangen, maar blijven wij toch een stuk achter t.o.v. de begroting. Kunt U ons helpen?
Evenals voorgaande jaren, kunt U op drie manieren uw Sint Nicolaas bijdrage aan onze geloofsgemeenschap van de H. Jacobus overmaken:

  • Overschrijving op IBAN NL34 INGB 0000 3592 78 (BIC: INGBNL2A)
    t.n.v. R.K. Kerkbestuur H. Jacobus de Meerdere, Den Haag, o.v.v. “Sint Nicolaas-actie 2016”.
  • U doet het geld in een envelop met het opschrift “Sint Nicolaas-actie 2016” en doet dat in de brievenbus van de pastorie, Willemstraat 60, Den Haag.
  • U doet het geld in een envelop met het opschrift “Sint Nicolaas-actie 2016” en geeft dat mee met de collecte (bijdrage aan offerande) tijdens de H. Mis.

Of uw bijdrage nou groot is of klein, uw gave wordt zeker bijzonder gewaardeerd!
Beheercommissie H. Jacobus de Meerdere
Klik hier voor de folder in .pdf