Licht in de wereld

Nicolaas
De gezellige december-maand is in aantocht: de straten worden  langzaam in Sinterklaas- of Kerstsfeer gebracht, de lichtjes verschijnen in de winkels. December is echter ook de maand waarin we extra stilstaan bij de komst van het Licht in de wereld en bij de noden van anderen.
De heilige Jacobus wil graag, naast een plaats voor het vieren van liturgie, ook een plaats zijn voor inspiratie en bezinning voor velen; voor de mens in deze stad en deze eeuw. Ook een plaats waar de komende weken de komst van het Licht uitbundig gevierd zal worden.

Cadeautje

Vanuit die basis doen we een beroep op U om ons in deze maand december met een financieel cadeau(tje) te ondersteunen. Dit kan op een van de volgende drie manieren:

  1. Overschrijving op IBAN NL34 INGB 0000 3592 78 (BIC: INGBNL2A)
    t.n.v. R.K. Kerkbestuur H. Jacobus de Meerdere, Den Haag, o.v.v. “Sint Nicolaas-actie 2019”.
  2. U doet het geld in een envelop met het opschrift “Sint Nicolaas-actie 2019” en doet dat in de brievenbus van de pastorie, Willemstraat 60, Den Haag.
  3. U doet het geld in een envelop met het opschrift “Sint Nicolaas-actie 2019” en geeft dat mee met de collecte (bijdrage aan offerande) tijdens de H. Mis.

Of uw bijdrage nou groot is of klein, uw gave wordt zeker bijzonder gewaardeerd!
Klik hier voor de folder voor meer informatie