Avondprogramma in Brinkzicht

Eind december 2016, tijdens de reünielunch van de seniorenvakantie, kondigde Ada van der Knaap de reisbestemming van 2017 aan: de provincie Drenthe. Op zaterdag 29 juli zouden we afreizen naar hotel Brinkzicht, gelegen aan de Brink in Vledder, gemeente Westerveld.
In de eerste weken van 2017 stroomden de aanmeldingsformulieren binnen en al snel moest Ada een wachtlijst maken. Naarmate de maanden verstreken, leek de tijd sneller te gaan en zo reden we eind juli met 46 personen per bus naar onze vakantiebestemming.

Bekend terrein

Het hotel was bekend terrein want we waren er eerder in 2012. Kleine teleurstelling was dat we wegens vakantie Auke en Chantal niet troffen. Samen waren zij in 2012 niet alleen werkzaam in de bediening maar ook de verzorgers van de geslaagde avondprogramma’s.
Hoezeer het verblijf in Brinkzicht beviel bleek wel uit het feit dat mensen zich op de tweede dag al hardop afvroegen of Ada misschien in 2018… Maar niemand – behalve Ada – wist het antwoord en zij zweeg wijselijk in alle talen.

Drenthe in de zon

Het werd een prachtige week. We zagen Drenthe op zijn mooist: in de zon. We bleven allemaal goed gezond, toch ook fijn als je niet meer de jongste bent. We genoten acht dagen van de goede verzorging in Brinkzicht en van elkaars gezelschap.
De seniorenreisclub dankt Ada van der Knaap voor al haar goede zorgen en kijkt uit naar de reünie in december 2017.
Hier vindt u een kort fotoverslag van de vakantiereis.