Pasen in onze parochie / Easter in our parish

Van plan om met Pasen naar een viering in onze parochie te komen? Wees welkom!
Hieronder vindt u alle vieringen en activiteiten voor en tijdens Pasen voor jong en oud.

Juist in deze tijd stellen wij u in de gelegenheid om tijd en ruimte te maken voor bezinning. Ook is dit een uitgelezen kans om met uw (klein)kinderen stil te staan bij het Paasfeest.

We zien u graag in één van onze kerken!

Voor uw gemak kunt u deze kaart downloaden met alle kerken en vieringen.
Especially for you we made a map you can print indicating the churches and all the masses during Easter.

Kaart Paasvieringen / Map Easter celebrations 2022

Onderaan is de kaart op groot formaat weergegeven / or check the map below

Uiteraard kunt u rond Pasen in onze parochie terecht voor vieringen. Wij besteden aandacht aan jong en oud. In elke geloofsgemeenschap vieren wij samen met u de verijzenis van Jezus.

Zie hieronder, per dag, de vieringen tijdens Pasen. Graag tot dan!

[table id=29 /]

Jongerenpaaswake

Graag nodigen we u uit voor de paaswake speciaal voor jongeren op zaterdag 16 april om 19:30 uur. De Willibrordgemeenschap en de Ignatiusgemeenschap vieren de Paaswake gezamenlijk. Deze viering is in de OLV Onbevlekt Ontvangen kerk aan de Elandstraat. De viering wordt gezamenlijk voorbereid en ook koren, lectoren en acolieten van beide geloofsgemeenschappen zullen aanwezig zijn in deze viering.

Meer dan andere jaren willen we jongeren betrekken bij de vieringen rond Pasen. Door de rituelen proberen we ook de jongeren dichter bij de kern te brengen van de gebruiken in de Goede Week. In de Paaswake zal parochievicaris Vincent Wang en diaken Henk van Zoelen voorgaan.

Wees van harte welkom in de OLV Onbevlekt Ontvangen kerk (Elandstraat 194) op zaterdag 16 april om 19:30 uur voor de jongerenpaaswake