De Scheveningse kerken hebben weer een gezamenlijk project bedacht voor Pasen: de PaasChallenge 2021 ‘De weg door Jeruzalem’. Het is een avontuurlijk QR-codespel. Je komt al wandelend langs verschillende QR-codes op kerken in Scheveningen, o.a. langs de Antonius Abt. Deelnemers kiezen bij de start welk karakter ze in het spel willen zijn. De informatie hierover krijgen ze bij de start toegemaild of is te dowmloaden vanaf de website.Tijdens het spel beland je midden in het verhaal van Pasen. Doe coronaproof mee in groepjes van twee personen of met meerdere personen uit één huishouden.

Het startpunt is bij de Oude Kerk in de Keizerstraat. De challenge zal zo’n 1,5-2 uur duren. Je kunt het spel doen van 29 maart t/m 3 april. Op zaterdag 3 april is er onderweg wat extra’s te beleven! Meld je aan in een tijdslot via de website: www.paastheater.nl. Via de website krijg je de instructie over het spel. Zorg voor een smartphone, waarmee je een QR-code kunt scannen.

Het spel wordt vooral georganiseerd voor jongeren, maar iedereen kan meedoen, ongeacht je leeftijd. Doe je mee aan de PaasChallenge? Veel plezier!

® https://www.paastheater.nl/