Als lid van het Oecumenisch Beraad Scheveningen kondigen wij onder de kryptische titel ‘Oecumene: Abt-Bad-Bet’ een activiteit aan in het kader van Badkapel Cultureel: Zin aan Zee!
Abt-Bad-Bet staat voor geloofsgemeenschap H. Antonius Abt, wijkgemeente Nieuwe Badkapel/Zorgvlietkerk, en wijkgemeente Bethelkerk.
Voorstelling in de Lourdeskerk
Samen willen we graag de voorstelling Last Seven Words bezoeken van De Dutch Don’t Dance Division (DDDDD) in de Lourdeskerk op Scheveningen.
Inhoud
Op de website van DDDDD staat over deze voorstelling: Last Seven Words is een wereldpremière van choreograaf Thom Stuart voor de tien talenten van De Dutch Junior Dance Division op muziek van The Last Seven Words of Our Saviour on the Cross van Joseph Haydn. De compositie wordt live gespeeld door het Matangi Quartet.
De zeven sonates verhalen over de zeven laatste zinnen die Jezus sprak aan het kruis. Zijn hoop, wanhoop, pijn, berusting, vergeving en sterven blijven universele thema’s in ieders leven.
Na de voorstelling is er een gesprek gepland met betrokkenen bij deze productie.
Datum en aanmelden
Datum: zondag 18 maart.
Tijd: 15.00 uur.
Kosten: € 22,50.
In verband met de reservering is aanmelding noodzakelijk en wel zo snel mogelijk bij Bettie Youngman via bettie.youngman@gmail.com
Pastoraatgroep