UITfestival

Het eerste weekend van september staat symbool voor de opening van het culturele seizoen van Den Haag. De 45e editie van het UIT Festival zal voor het eerst drie dagen duren. Op zondag 3 september is het Lange Voorhout traditiegetrouw het hart van het UIT Festival met de cultuurmarkt, vier buitenpodia, straattheater en food & drinks. Culturele instellingen rondom het Voorhout en het Spuiplein openen hun deuren en bieden een inspirerend programma waarbij vooruitgeblikt wordt op het komende culturele seizoen.

Wij doen mee!

Onze parochie heeft met de H. Jacobuskerk een prachtig aanbod voor deze cultuurmarkt. De architectuur en kerkmuziek is een manier om ons geloof uit te dragen. En dus leent de kerk zich uitstekend om te voldoen aan de wens van de bezoekers van de cultuurmarkt: rijker naar huis gaan.
Zo kunt u een wens of gebed ophangen in de vredesboom, of een kaarsje meenemen en opsteken in de H. Jacobuskerk waar u een rondleiding kunt krijgen. Speciaal voor kinderen is er een kraam waar ze de kaars kunnen UITfestivalversieren om met extra veel betekenis op te steken.
Wilt u na de zondagmis op een andere manier verrijkt worden: Komt dan een kijkje nemen zondag bij de stand!
Het volledige programma is te vinden op www.uitfestivaldenhaag.nl