M25 Event - thumbnail

Op zondag 11 juni is het weer zover. Een M25 Den Haag Event voor alle jongeren van 12 t/m 18 jaar. Dit event is er voor jongeren om kennis te maken met diaconale inzet via M25 en andere (christelijke) jongeren die net als zij iets willen betekenen voor een ander. Dit keer staat een gezellige ontmoetingsdag met ouderen op het programma.

Ga mee op bezoek in het verzorgingshuis Wijndaelercentrum, voor een bijzondere samenkomst van jong en oud.

M25 eventWoonzorgcentrum Wijndaelercentrum is een belangrijke plek voor ouderen in Loosduinen. De prettige sfeer en gezelligheid van het huis dragen hier zeker aan bij. Muziek, spelletjes, samen eten of zelfs hip-hop zijn bijvoorbeeld activiteiten waar zowel de bewoners als de ouderen uit de wijk aan deelnemen. Heb jij het ook in je om met hen een leuke activiteit te ondernemen?
Ga uit wandelen met de mensen in een rolstoel en geniet samen van het lekkere weer. Of laat hen kennismaken met de wereld van nu door een workshop social media te geven. Leer hen appen en leg uit wat Snapchat precies is. De ouderen staan niet alleen open om nieuwe dingen te leren, maar vooral ook om een jong gezicht te zien die hen helpt. Meld je dan ook nu aan!
 
Wanneer: Zondag 11 juni om 14.00-16.30 uur
Wat: Gezellige ontmoetingsdag met ouderen in een verzorgingshuis
Waar: Catharina van Rennesstraat 8, 2551 GM, Den Haag

Meld je voor deze activiteit aan bij M25 projectmedewerker Shirleni Blanken (shirleni@maraprojecten.nl).
———————————————————————————————————————————
M25 Den Haag is er voor alle jongeren van 12-18 jaar. Lees hier alles over M25 Den Haag Noord

Vind ons ook online: Website: www.m25denhaag.nl / Facebook: www.facebook.com/M25Denhaag / WhatsApp: 06-39831945
Vlak voor de zomervakantie op zondag 2 juli hopen we het seizoen gezellig samen af te sluiten met de jaarlijkse M25 Den Haag BBQ in de tuin van het stadsklooster. Dit is voor iedereen om hen te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, maar ook om kennis te maken met het project als je nieuw bent. De officiële uitnodiging volgt nog, maar alvast van harte welkom!