Afgelopen weekend is ook de groep M25 uit onze parochie weer van start gegaan met de eerste M25 By Night bijeenkomst van het nieuwe seizoen. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen over activiteiten en voor te bereiden op komende M25 activiteiten.
m25-playstationDe avond ging van start door samen diverse Playstation spellen te spelen, zoals Fifa. Een groepje tieners uit de Ignatius gemeenschap hadden zelf ook wat spellen meegenomen. Na een spannend, virtueel potje voetbal kon de groep aan tafel. M25 begeleider Esther had lekkere macaroni gekookt en als toetje werd er aandacht besteed aan M25 jongere Xaidrich, die op die dag jarig was. M25 begeleider Dhelo had dan ook een taart voor hem geregeld en werd er voor hem gezongen.
m25Na het eten was het tijd om als echte M25’ers aan de slag te gaan en werden er kerstkaarten gemaakt voor gevangenen. Dit als voorbereiding op het bezoek van M25 Den Haag aan de gevangenis op 18 december. Terwijl iedereen bezig was, werd er ook gezamenlijk gebrainstormd over komende activiteiten. De avond werd afgesloten met nog een laatste rondje Tekken.
Aan alles komt een eind, dus helaas moest de groep een halfuur over tijd toch echt stoppen en ging iedereen na een gezellige avond te hebben gehad naar huis.
Op naar de volgende M25 By Night van zaterdag 26 november om 17.00-20.00 uur op het adres Helmersstraat 144 (EJA, 2e etage). Wees allen welkom!
Aanmelden (i.v.m. de catering) via M25denhaag@hotmail.com