Ik wil als lid van de Lions Club Den Haag Pleiades er graag aan mee doen en mijn steentje bijdragen voor de voedselbanken. De zegels worden per locatie geteld en daarna verzameld bij het centrale verzamelpunt Lions Club Voorburg. Daar worden met een heel stel leden de zegels gesorteerd en weer geteld. Zo weet elke club hoeveel punten ze ver-zameld hebben en hoeveel pakken koffie er door de diverse Lions Clubs zijn opgehaald.
Op een zaterdag in febr. worden alle zegels ludiek overhandigd aan Douwe Egberts. DE neemt de punten in en legt een bepaald percentage bij. Voor elke 500 punten krijgen wij dan als Lions een pak koffie voor de door ons geselec-teerde voedselbank. De centrale voedselbanken zorgen voor de verdeling over de door de clubs aangegeven uitdeelposten.
Elke Lions club die mee doet mag een uitdeelpunt van de voedselbank aan-wijzen. Als u of uw vrienden en kennissen nog DE punten ergens in een laatje hebben liggen, gooi ze niet weg. Denk aan ons! Achter in de kerk staat een inzamelbus voor deze punten. De punten worden door Lions Club Den Haag Pleiades geteld voordat wij ze naar Lions club Voorburg sturen. Hoe meer punten hoe meer pakken koffie voor de voedsel-bank. Help ons de voedselbanken blij te maken met wat extra koffie.
Hartelijk dank namens Lions Club Den Haag Pleiades en de gezinnen die jullie blij hebben gemaakt.
Alice Olthof
070-360 97 53
alice@olthof.me