Hallo! Even voorstellen! Wij zijn koor PaMa uit Den Haag. Een klein, maar fijn gemixt kerkkoor dat al ruim vijftig jaar bestaat. Helaas hebben we afgelopen september afscheid moeten nemen van onze dirigent. Daarom zijn we een zoektocht begonnen naar een vervanger: hopelijk leidt deze tocht naar jou!

Ons koor wordt begeleid door een band, bestaande uit piano en drum. Eens per maand op zondag leveren we met ons gezang een positieve bijdrage aan de viering in de H. Antonius Abtkerk op Scheveningen. Dat doen we altijd met veel plezier en het wordt doorgaans goed gewaardeerd door kerk en parochie. We repeteren voor deze viering elke vrijdagavond, van 20 tot 22 uur.

We zoeken een enthousiaste, communicatief vaardige dirigent met kennis over en passie voor muziek. Daarnaast zijn we een koor in opbouw, met jonge leden in de leeftijd van 25-35 jaar. Affiniteit met de (katholieke) kerk is een pré, maar geen must. Wij zingen op dit moment een groot aantal nummers uit het zogenaamde ‘jongerenkorenrepertoire’. Mocht je willen weten wat voor muziek dit is, kijk dan op www.code-music.nl/code-music-bladmuziek. Op deze pagina vind je zowel bladmuziek als opnames.

Spreekt dit je aan en zie je het zitten om met ons de uitdaging aan te gaan? Heb je vragen over ons koor en wil je nadere informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op via onze mail: bestuur@jkpama.nl

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens!
PaMa

A group of people posing for a photoDescription automatically generated