De geloofsgemeenschap H. Jacobus de Meerdere organiseert in oktober 2017 een inspiratiereis naar het heiligdom van de H. Apostel Jacobus de Meerdere in Santiago de Compostella in Noord-Spanje, patroonheilige van onze kerk en van de stad Den Haag.
Het definitieve programma is nog niet bekend, maar u kunt vanaf nu voorlopig en geheel vrijblijvend uw belangstelling om aan deze reis deel te nemen aan ons laten weten.
Het betreft een 8-daagse vliegreis met lokaal busvervoer. Op weg naar Santiago willen we andere inspirerende plaatsen aandoen. Alhoewel het geen voetreis is, willen we hier op symbolische wijze invulling aan geven. Om de onderlinge contacten te bevorderen blijft het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 30.
De pastorale leiding is in handen van parochievicaris Ad van der Helm. Iedere dag is er een Eucharistieviering.
Laat ons (geheel vrijblijvend) uiterlijk 21 januari 2017 weten of u belangstelling heeft voor deze reis. Stuur hiervoor uw naam, adres, telefoonnummer en email adres naar joost.happel@planet.nl. Op basis van het aantal mogelijke belangstellenden gaan we het reisprogramma verder uitwerken.
el-camino