Stel u bent niet bekend in Den Haag, maar wilt wel naar de kerk. De kans is groot dat u tegenwoordig op Google zoekt naar de kerken in Den Haag. Wat u al weet is dat de St. Jacobus kerk dan zeker een bezoek waard is. Maar hoe weet de bezoeker dat? En hoe weet hij uit dat woud aan kerken precies de St. Jacobus de halen?

Google Review
Klik voor Instructie

Review

Google stelt u in staat een recensie achter te laten op www.google.nl. Hierin kunt u met sterren aangeven hoe mooi onze kerk is. Ook kunt u met een klein stukje tekst aangeven wat u precies zo goed vind. U kunt deze tekst in het Nederlands schrijven. Maar mocht het kunnen dan is Engels misschien we zo leuk voor al die mensen die geen Nederlands kunnen. De volgende keer dat iemand dan naar onze kerk kijkt weten ze dat het de moeite waard is een bezoek te brengen!

Drie stappen

Het schrijven van een Google recensie is heel makkelijk. In drie stappen en ongeveer 1 minuut bent u al klaar. Misschien weet u al hoe het werkt of heeft u al vaker een Google recensie achter gelaten. Maar mocht u dat nog nooit hebben gedaan dan kunt u op de afbeeldingen klikken in dit bericht, of u opent dit bestand waarin we u uitleggen hoe makkelijk dit is!

Google Review
Klik voor instructie

 

Account

Voorwaarde hiervoor is echter wel dat u een Google account heeft. Al heel veel mensen hebben een account. Als u bijvoorbeeld gmail heeft, dan is dat ook uw Google account. Mocht u dit niet hebben dan is het helaas ook niet mogelijk om een recensie achter te laten.