Dit jaar is er het 10e Willibrord-zomerkamp voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.
Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Heb jij zin in plezier en avontuur?
Wil jij delen in het geloof? Heb jij zin in een onvergetelijke vakantie?
Geef je op en ga met ons mee op kamp!
Lees meer in de flyer over het Willibrord-zomerkamp 2018. Deze vindt je op de website en achterin de kerk. Op de website vindt je ook het verslag van vorig jaar.

KAMPINFO

Onder leiding van een gemotiveerd team aan begeleiders reizen we af naar het oosten van het land, waar een geweldige omgeving en een gezellig kamphuis op ons wachten. Hier zullen we ons vermaken met verschillende activiteiten op het gebied van spel, sport, ontspanning en geloof. Iedere dag begint met een dagopening en eindigt met een dagsluiting waarin het (dag)thema centraal staat. Het thema van dit kamp is: Het is pas het begin……
Het thema, Het is pas het begin, is gebaseerd op de verhalen over De Schepping. Elke dag zal er in het dagthema een nieuw deel van het verhaal centraal staan. Het verhaal wordt verwerkt in allerlei andere activiteiten.
Het kamp brengt ons ook dit jaar naar Doetinchem. Het kamphuis waar we zullen verblijven biedt een fijne en natuurlijke omgeving. Een week vol met plezier, spel, sport, gezelligheid en geloof!
Op de pagina van het Willibrord Zomerkamp vind je meer informatie
Wacht niet langer en vul het inschrijfformulier in!
We zien je graag op het kamp!
Het Kampteam