Beste parochiaan,

Als de versoepeling van de coronamaatregelen zich verder voortzet en wij, gevaccineerd en wel, door Europa kunnen reizen, wordt de van 6 t/m 14 mei geplande bedevaart naar Lourdes werkelijkheid.

Als u in deze reis geïnteresseerd bent en er meer informatie over wil ontvangen, bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de informatiebijeenkomst op zaterdag 26 februari om 14.15 uur in de Emmauskerk en 6 maart in de H.Antonius Abt kerk om 12.15 uur. Deze informatiebijeenkomst zal ongeveer 1 uur duren. In verband met de coronamaatregelen, waar we nog steeds rekening mee moeten houden, is het wel noodzakelijk dat u zich vooraf voor deze bijeenkomst aanmeldt. Dat kan bij Maria Bleumer of Cisca van der Sluijs. Hun contactgegevens treft u onder dit bericht aan. Ook is het van belang dat u alleen komt als u geen corona-gerelateerde klachten heeft en dat u zich aan de maatregelen houdt die in de kerk gelden (houden van 1,5 meter afstand, handen desinfecteren bij binnenkomst, en vooral bij het lopen door de kerk mondkapje op).

Tijdens deze bijeenkomsten geeft reisleider Cisca van der Sluijs alvast een vooruitblik op de reis naar Lourdes die we hopelijk in het voorjaar met een touringcar vol parochianen van de RK Parochies de Vier Evangelisten en Maria Sterre der Zee zullen maken. Altijd al naar Lourdes willen gaan, of er nog een keer naartoe willen vanwege de mooie en inspirerende plekken en saamhorigheid bij Maria kom dan vooral om meer te zien en te horen van het reisprogramma!  

Maria Bleumer
06 24 26 89 13
m.s.bleumer@planet.nl
Cisca van der Sluijs
06 28 32 73 88
cisca.vandersluijs@gmail.com