In memoriam Trix van Vliet

Op 13 februari 2020 is Theresia Maria (Trix) van Vliet in Leiderdorp overleden. Sinds enkele jaren woonde zij in het verzorgingshuis Roomburgh, waar zij elke dag de Heilige Mis kon bijwonen. Voor haar vertrek naar Leiden had Trix een lange staat van dienst in onze parochie. Al vanaf de vroege jaren tachtig was zij lid van de Charismatische Gebedsgroep van de Sint Jacobus.
Ook was Trix, die een mooie heldere stem had, jarenlang lectrice en cantrix op zondag tijdens de Heilige Mis van 12.00 uur en nog langer een veelzijdige gastvrouw in de pastorie. Ook deed zij administratieve werkzaamheden voor het secretariaat en was zij voor zuster Jacinta een ware steun.

De geloofsgemeenschap van de Heilige Jacobus de Meerdere is haar veel dank verschuldigd voor deze jarenlange inzet. Wij zijn ook dankbaar dat we haar in haar laatste moeilijke jaren in Den Haag nog hebben kunnen bijstaan. Nu bidden wij voor haar zielenrust en bevelen haar aan bij onze Heer die zij zo oprecht heeft liefgehad. Dat zij moge rusten in Vrede.