Werkgroepen

Binnen de geloofsgemeenschap H. Willibrord zijn er diverse werkgroepen actief:

Het secretariaat

Het secretariaat van de H. Willibrord is gevestigd aan de Bockstraat 58, zij-ingang H. Marthakerk. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer: 070-3805355. Als u het secretariaat niet kunt bereiken, laat dan gaarne een boodschap achter op het het antwoordapparaat. Vermeld graag uw naam en telefoonnummer en waar u over teruggebeld wilt worden. In geval van nood (ernstige ziekte of overlijden) kunt u contact opnemen met het noodnummer van de parochie op telefoonnummer: 0683898041

Ledenadministratie

Binnen de ledenadministratie worden alle gegevens bewaard over de sacramenten en uw eventuele verhuizing van parochie e.d.  Alleen op uw verzoek zullen uw gegevens binnen deze administratie worden bewaard.

Missie, Ontwikkeling en Vrede M.O.V.

De M.O.V. groep houdt acties voor speciale projecten binnen en buiten Nederland die betrekking hebben op Missie, ontwikkeling en Vrede. Zij organiseren o.a. binnen onze gemeenschap de Vasten maaltijden ect. Deze groep staat onder leiding van Zr. Elvira.

Voedselbank uitdeelpunt MOC

Ieder donderdagmiddag is er binnen het Multicultureel Ontmoetingscentrum (MOC) uitdeelpunt van de voedselbank van 12 uur tot 16 uur. De PCI houdt tijdens de uren van de voedselbank spreekuur. Vicaris Vincent Wang is regelmatig bij het spreekuur aanwezig.

Zieken-en ouderenbezoek groep

Binnen de H. Willibrordgemeenschap is een bezoekgroep voor ouderen en zieke mensen. Vrijwilligers uit deze bezoekgroep kunnen u helpen en begeleiden.

Kosters

Binnen de H. Willibrordgemeenschap zorgt een groep van kosters ervoor dat alles voor de vieringen en in de kerk op een goede manier wordt geregeld.

Schoonmaken kerkgebouw

Op iedere tweede zaterdag van de maand van 10 uur tot 13 uur wordt de Martha kerk schoongemaakt door vrijwilligers. Komt u ook een handje helpen? U kunt zelf ook het kerkgebouw schoonhouden door al uw spullen na de viering mee te nemen uit de kerkbank. De contactpersoon voor het schoonmaken van de kerk is Henk van Loon.