Koren in de H. Willibrord

Onze gemeenschap kent meerdere koren:

  • Sancto Martino Laus
  • Heaven’s Touch
  • Kinderkoor the Little Stars
  • Christ the King Choir
  • Immaculata Choir

Sancto Martino Laus

Het Multiculturele Marthakoor
Het parochiekoor van de H. Marthakerk is in 1911 opgericht. Ruim 100 jaar luistert dit koor de vieringen in de H. Marthakerk op.In het hartje van de Schilderswijk hebben vele zangers uit alle uithoeken van de wereld de weg naar het “Multiculturele Marthakoor” al gevonden. Hierdoor is er een prachtig repertoire van liturgische gezangen van over de hele wereld ontstaan.

Elke tweede en derde zondag van de maand verzorgt het koor Sancto Martino Laus de muziek tijdens de viering van de H. Willibrordgemeenschap in de H. Marthakerk.
Na afloop van de viering op zondag wordt er in de parochiezaal van 10.30 – 12.30 uur gerepeteerd.

Heeft u zin om het zangkoor te komen versterken? Kom eens vrijblijvend kennismaken met ons repertoire tijdens de repetitie. Wij heten u van harte welkom en ontvangen u met open armen.
Of neem contact op met de contactpersoon van het koor, Gerard van Dommelen via e-mail: gvandommelen@ziggo.nl of na afloop van de viering op zondagmorgen

Koor Sancto Martino Laus

Heaven’s Touch

Heaven’s Touch is een gospel koor uit Den Haag, opgericht in 2002. Sinds 2008 wordt het koor geleid door Mirianella ‘Nella’ Davelaar. Onder haar leiding vormen zij een dynamisch koor, met talenten voornamelijk van Curaçao, maar ook van Aruba en Bonaire. Samen verkondigen zij op een swingende en uitbundige Caribische manier, het Woord van God.
Daarnaast staan zij onder de kerkgangers ook bekend om de meer ingetogen manier hoe zij het goede nieuws brengen in verschillende talen. De thuisbasis is de Willibrord-gemeenschap, onderdeel van de ‘Maria Sterre der Zee’ parochie te Den Haag.

Iedere eerste zondag van de maand, om 11 uur, verzorgt het koor de muzikale begeleiding van de eucharistieviering in de H. Marthakerk. Daarnaast verzorgen zij ook bijzondere vieringen binnen én buiten de parochie. Zoals bijvoorbeeld: concerten, bruiloften en andere gelegenheden. Zij hopen u graag eens te mogen ontmoeten bij een van de vieringen. Lijkt het u leuk om het koor bij uw viering te betrekken? Dan kunt u contact met hen opnemen met: heavenstouch.denhaag@gmail.com

Koor Heaven’s Touch

Kinderkoor The Little Stars

Het kinderkoor The Little Stars repeteert één keer in de veertien dagen op dinsdag van 19 uur tot 21 uur. Alle kinderen vanuit de gemeenschappen zijn welkom. Zij zingen een aantal keer per jaar tijdens de gezinsmis op zondag. Het kinderkoor staat onder leiding van Mirianella Davelaar.

Het kinderkoor The Little Stars repeteert één keer in de veertien dagen op dinsdag van 19 uur tot 21 uur. Het kinderkoor is op zoek naar nieuwe koorleden en naar vrijwilligers die Mirianella kunnen helpen tijdens de zang repetities.

Zie de flyer hieronder.
inschrijfformulier The Little Stars

Kinderkoor The Little Stars
Kinderkoor The Little Stars