Koren in de H. Willibrord

Onze gemeenschap kent meerdere koren:

  • Sancto Martino Laus
  • Heaven’s Touch
  • Kinderkoor the Little Stars
  • Christ the King Choir
  • Immaculata Choir

Sancto Martino Laus

Het Multiculturele Marthakoor
Het parochiekoor van de H. Marthakerk werd in 1911 opgericht. Dit koor verzorgt dus al ruim 100 jaar de muzikale omlijsting van de vieringen. Thans wordt het zangkoor het “Multiculturele Marthakoor” genoemd. De koorleden komen uit vele landen en continenten. Vanuit die culturele verscheidenheid is door de jaren heen een zeer gevarieerd en cultuurrijk koorrepertoire ontstaan. Liturgische gezangen uit de Antillen, Suriname en het Afrikaanse continent vormen samen met gezangen in het Latijn, Nederlands, Duits, Frans, Russisch en Engels het vaste repertoire.
Het zangkoor verzorgt in principe om de week de muzikale omlijsting van de liturgie in de H. Marthakerk. Daarnaast verzorgt zij de muziek op elke vijfde zondag van de maand in de Jozefkapel in het bejaarden- en verzorgingshuis Het Zamen.
Een aantal keren per jaar verleent het haar medewerking aan de viering in het ziekenhuis MCH aan het Westeinde.
Iedere vrijdagavond van 19.45 – 22.00 uur repeteert het koor in de parochiezaal van de H. Marthakerk (ingang De Bockstraat).

Heeft u zin om het zangkoor te komen versterken? Kom eens vrijblijvend op een repetitie-avond langs en maak kennis met dit gezellige multiculturele zangkoor.
Of neem contact op met een van de bestuursleden:
Georgette Heijstek – voorzitter:  g.heijstek@hotmail.com 
Gerard van Dommelen – secretaris:  gvandommelen@ziggo.nl

Koor Sancto Martino Laus

Heaven’s Touch

Heaven’s Touch is een gospel koor uit Den Haag, opgericht in 2002. Sinds 2008 wordt het koor geleid door Mirianella ‘Nella’ Davelaar. Onder haar leiding vormen zij een dynamisch koor, met talenten voornamelijk van Curaçao, maar ook van Aruba en Bonaire. Samen verkondigen zij op een swingende en uitbundige Caribische manier, het Woord van God.
Daarnaast staan zij onder de kerkgangers ook bekend om de meer ingetogen manier hoe zij het goede nieuws brengen in verschillende talen. De thuisbasis is de Willibrord-gemeenschap, onderdeel van de ‘Maria Sterre der Zee’ parochie te Den Haag.

Iedere eerste zondag van de maand, om 11 uur, verzorgt het koor de muzikale begeleiding van de eucharistieviering in de H. Marthakerk. Daarnaast verzorgen zij ook bijzondere vieringen binnen én buiten de parochie. Zoals bijvoorbeeld: concerten, bruiloften en andere gelegenheden. Zij hopen u graag eens te mogen ontmoeten bij een van de vieringen. Lijkt het u leuk om het koor bij uw viering te betrekken? Dan kunt u contact met hen opnemen met: heavenstouch.denhaag@gmail.com

Koor Heaven’s Touch

Kinderkoor The Little Stars

Het kinderkoor The Little Stars repeteert één keer in de veertien dagen op dinsdag van 19 uur tot 21 uur. Alle kinderen vanuit de gemeenschappen zijn welkom. Zij zingen een aantal keer per jaar tijdens de gezinsmis op zondag. Het kinderkoor staat onder leiding van Mirianella Davelaar.

Het kinderkoor The Little Stars repeteert één keer in de veertien dagen op dinsdag van 19 uur tot 21 uur. Het kinderkoor is op zoek naar nieuwe koorleden en naar vrijwilligers die Mirianella kunnen helpen tijdens de zang repetities.

Zie de flyer hieronder.
inschrijfformulier The Little Stars

Kinderkoor The Little Stars
Kinderkoor The Little Stars