Ter voorbereiding van onze startbijeenkomst op 8 september a.s., waarmee we het nieuwe seizoen zullen beginnen door vrijwilligers te bedanken, te enthousiasmeren en te werven, waren de coördinatoren van de diverse werkgroepen bijeen op 24 en 25 maart.

Zij buigen zich over de vraag, hoe we leiding geven aan onze verschillende werkgroepen, hoe we onze werkgroep op 8 september zullen presenteren en hoe we op een enthousiaste manier onze groep vrijwilligers kunnen behouden of zelfs uitbreiden. Ron Fransen gaf leiding aan de vergadering, waarin veel tijd was voor bezinning op ons geloof, onze kerk en onze gemeenschap. Omdat de groep anders te groot zou worden en niet iedereen op zondag beschikbaar is, is de bijeenkomst gesplitst over twee momenten.

Het is fijn, dat er zoveel enthousiasme is, maar er moet nog veel werk worden verzet om 8 september tot een succes te maken. Dat doen we graag, als iedereen op 8 september ook aanwezig wil zijn: de coördinatoren, de vrijwilligers, de mensen, die we zondags in de viering ontmoeten en zelfs mensen van daarbuiten! Allemaal!

Noteert u de datum vast in uw agenda: 8 september, startbijeenkomst van het nieuwe seizoen in de Ignatiusgemeenschap, aansluitend aan de viering van 11.00 uur. We hopen u allen te zien!

Marlies Klooster