Willibrord Zomerkamp

Willibrord Zomerkamp

Een gezellig kamp dat jaarlijks wordt georganiseerd door de H. Willibrord- en de H. Agnes Gemeenschap!

Helaas is er door de Corona maatregelen dit jaar geen kamp.

ZOMERKAMP

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar? Heb jij zin in plezier en avontuur?

Wil jij delen in het geloof? Heb jij zin in een onvergetelijke vakantie?

Benut je kracht en ga met ons mee op kamp!

Voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar wordt een zomerkamp georganiseerd. Lees meer in deze flyer over het Willibrord-zomerkamp.

KAMPINFO

Onder leiding van een gemotiveerd team aan begeleiders reizen we af naar het zuiden van het land, waar een geweldige omgeving en een gezellig kamphuis op ons wachten. Hier zullen we ons vermaken met verschillende activiteiten op het gebied van spel, sport, ontspanning en geloof. Iedere dag begint met een dagopening en eindigt met een dagsluiting waarin het (dag)thema centraal staat. Het thema van dit kamp is: ?

Elke dag zal er in het dagthema een nieuw feest centraal staan. Het feest wordt verwerkt in allerlei andere activiteiten.

Het kamp brengt ons dit jaar naar ? Het kamphuis waar we zullen verblijven biedt een fijne en natuurlijke omgeving. Een week vol met plezier, spel, sport, gezelligheid en geloof!

Ook ligt deze informatie achterin de kerk op de tafels.

Wacht niet langer en vul het inschrijfformulier in!

We zien je graag op het kamp!

 

Download hier het  en mail het aan  willibrordkamp@gmail.com  of lever het in bij het secretariaat van de H. Agnes of H. Marthakerk.

Hier vind je de belevenissen van het kamp van 9 juli t/m 14 juli 2017

VERSLAG KAMP 2017

Hier vind je de belevenissen van het kamp van 2018

KAMPVERSLAG 2018

Hier vind u vanaf zondag 21 juli dagelijks een beknopt verslag van de belevenissen op het kamp.

Het Willibrordkamp wordt ook aankomende zomer georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Het kamp is bedoeld om kinderen een geweldige week te geven, waar dit voor hen om welke reden dan ook anders niet tot de mogelijkheden behoort. We doen aan sport, spel en ontspanning afgewisseld met catechese en bezinningsmomenten. Een deelnemend kind betaald 20 euro voor het totale kamp, maar dat is uiteraard niet kostendekkend. Wilt u kinderen een mooie zomerweek geven? Sponsor dan een kind door het overmaken van een bedrag, richtbedrag van 20 euro, op rekeningnummer NL62INGB0003081273 tnv. Willibrordparochie, o.v.v ‘Ik sponsor het kamp’. Wij danken u van harte en zorgen dat elk bedrag, hoe groot of klein dan ook, toekomt aan de kinderen die met ons mee gaan op kamp!

Theedoeken

We zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor het Willibrord zomerkamp. Afgelopen jaar waren we in totaal met zo’n 50 mensen een week op kamp. U begrijpt dat er dan ook heel wat vaat te doen is, dus hebben we ook heel wat theedoeken nodig. Daarom zouden wij willen vragen of u nog “oude”, schone, nog goed bruikbare theedoeken  in de kast heeft liggen, die u aan ons zou willen schenken. U kunt ze dan inleveren bij het secretariaat of op zondag achter in de kerk.

Namens het kampteam alvast bedankt voor uw hulp.

20160710194151_IMG_0408

Namens het kampteam bedankt voor alle geschonken theedoeken.

Afgelopen zaterdag heeft het Willibrord Zomerkamp van onze parochie de diaconieprijs vanuit het Bisdom gewonnen!

We waren al heel vereerd en blij dat we genomineerd waren voor de diaconieprijs “Brood&Rozen” in de categorie “diaconie dichtbij” vanuit Bisdom Rotterdam. Nu hebben we de prijs ook nog is daadwerkelijk gewonnen?

Wij zijn heel trots en blij dat wij deze waardering hebben gekregen voor het werk dat wij voor de kinderen doen. We hopen dit werk voor de kinderen en ouders uit de Willibrord en Agnesgemeenschap van Parochie Maria Sterre der Zee nog heel lang te mogen doen.

Dank voor jullie hulp!

Daarnaast willen we alle oud kampleiding ook bedanken voor het aandeel dat zij de afgelopen jaren in het Willibrordkamp hebben gehad. We willen heel graag alle sponsoren bedanken die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Met de prijs die we hebben gekregen gaan we wat extra’s doen zodat het 10 jarig jubileum nog mooier wordt.

Team Willibrordkamp