Activiteiten

In onze geloofsgemeenschap worden diverse activiteiten georganiseerd. Hieronder vindt u enkele voorbeelden hiervan.

Kerkverhuur

De kerk wordt geregeld verhuurd voor concerten etc.

Voor informatie over het huren van de kerk kunt u contact opnemen met het secretariaat 070-3657729 e-mail: agnes@rkdenhaag.nl of dhr. Harry Vrins tel. 06-48479904.

Parochiezaal de Overkant

In de Newtonstraat 405, tegenover de Agneskerk, vindt u onze gezellige parochiezaal. Hier kunt u uw feest vieren voor maximaal 80 personen. Iedere zondag is De Overkant na de Eucharistieviering van 10.00 uur geopend om wat na te praten en elkaar te ontmoeten, onder het genot van een kopje koffie of thee.
Voor informatie over huur van zaal  ‘De Overkant’, Newtonstraat 405, 2562 KM kunt u bellen naar Gerrit en Wil den Adel tel. 070-3657909.

Het AgnesGilde is in de jaren ’90 opgericht en stelt zich als doel om door diverse activiteiten, geld in te zamelen voor het onderhoud van onze Agneskerk. Een enthousiaste groep vrijwilligers assisteert bij concerten en andere activiteiten die in de kerk worden georganiseerd.

De volgende concerten staan gepland:

15 februari 2020  20.15 uur Jubileumconcert Kamerkoor Kwintensens

Achterin de kerk staat er een keer in de maand een verkooptafel waar u diverse liturgische/religieuze artikelen kunt kopen. De tafel wordt gerund door één van de vrijwilligers van het Agnesgilde en de opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan de Agneskerk.

Zie voor informatie over het kamp het aparte hoofdstuk links.