Na deze dag twee jaar lang niet te hebben kunnen organiseren, zetten we dit najaar de traditie voort. Op woensdag 12 oktober a.s. bent u van harte welkom op deze feestelijke dag voor katholiek Den Haag. Het is een dag voor iedereen die waarde hecht aan ontmoeting met andere katholieken en bemoediging in het geloof. Een dag waarop we samen vieren dat we katholiek zijn. Aan deze dag hebben we het thema ‘Geloof, hoop en liefde’ gegeven. Het programma van de geloofs- en ontmoetingsdag is gericht op 65-plussers.


Voor deelname aan het programma hoeft u geen entree te betalen. Wel wordt u die dag gevraagd om een financiële bijdrage bij de collecte. Wanneer u aan de geloofs- en ontmoetingsdag wilt deelnemen, meldt u zich dan uiterlijk vrijdag 30 september a. s. aan bij het parochiesecretariaat: parochiesecretariaat@rkdenhaag.nl of 070 8209866.

  • Wanneer? woensdag 12 oktober 2022
  • Voor wie? katholieken in Den Haag ook introducees/begeleiders van harte welkom!
  • Waar? Emmauskerk, Leyweg 930, 2545 GV Den Haag
  • Aanmelden uiterlijk vrijdag 23 september bij het parochiesecretariaat (parochiesecretariaat@rkdenhaag.nl, 070 8209866).
  • Hoe laat? aanvang programma: 11.00 uur ontvangst vanaf 10.30 uur, einde ca. 15.30 uur Programma: feestelijke Eucharistieviering – koffie en lunch – Marialof – afsluitend samenzijn
  • Aanmelden: parochiesecretariaat@rkdenhaag.nl of 070 8209866 Als u geen eigen vervoer heeft en opgehaald en thuisgebracht wenst te worden, meld dat dan duidelijk bij uw aanmelding.

Graag tot ziens op woensdag 12 oktober!
Het organisatiecomité, Lore Olgers, Gerda Bronsteijn, Anja de Bruijn, diakens Henk van Zoelen en Jos van Adrichem

Vrijwilligers gezocht!
Voor de geloofs- en ontmoetingsdag zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die één of meer van de volgende taken kunnen/willen uitvoeren: Gastvrouw/gastheer zijn, dat wil zeggen het begeleiden van gasten gedurende de dag. Dit houdt in: begeleiding bij het verplaatsen tussen de verschillende programmaonderdelen, het bieden van een helpende hand aan gasten met een fysieke beperking en het gaande houden van het gesprek aan tafel. Meezingen in het gelegenheidskoor tijdens de eucharistieviering en het Marialof.