Op de toren van de Jacobus de Meerdere heeft het programma “Geloof en een Hoop Liefde” op maandag 2 mei zijn opnames gemaakt. De Beheercommissie ontving dit verzoek van het Pastoraal Team en was verheugd dit te kunnen en mogen faciliteren in de Sint Jacobus. Het uitzicht vanuit de toren was op deze zonnige maandag naar verluid schitterend!
“Als Evangelische Omroep maken we publieke programma’s vanuit ons hart; divers, verbindend, eigenzinnig en dienstbaar aan de samenleving. Met onze missie ‘Leef je geloof’, zoeken we met passie naar verhalen die er toe doen, die aan het denken zetten en die mensen raken. Verhalen die onder andere gaan over het geloof en het volgen van Jezus. Het programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ is daar een goed voorbeeld van. ‘Geloof en een Hoop Liefde’ laat zien hoe mensen vanuit hun persoonlijke, christelijke identiteit met elkaar betrokken zijn en zich inzetten voor de samenleving.”
Dit programma van de EO wordt elke werkdag uitgezonden om 18:10 uur op NPO2. Nu de opnames in de Jacobus afgerond zijn, is het de bedoeling dat deze volgende week, vanaf maandag 9 mei, worden uitgezonden.
Meer informatie over dit programma en een archief van vorige uitzendingen kunt u hier vinden.