Ben jij tussen de 15 en 30 jaar en is je agenda leeg in het weekend van 29 april tot en met 1 mei? Meld je dan voor 15 april 2022 aan via jongeren@rkdenhaag.nl .

De Haagse parochies Maria Sterre der Zee en de Vier Evangelisten organiseren samen speciaal voor jongeren dit weekend naar WJD@Home op Ameland. In dit weekend ontmoet je niet alleen jongeren uit alle streken van Nederland maar ook uit jouw eigen woonplaats Den Haag.

De kosten voor het weekend bedragen 85 euro. Mocht dit te duur voor je zijn, neem dan contact op met jongeren@rkdenhaag.nl .

In aanloop naar de Wereld Jongeren Dagen (WorldYouthDays) 2023 in Lissabon wordt er door de bisschoppen en JongKatholiek WJD@Home georganiseerd op Ameland. Samen met jongeren uit alle bisdommen van Nederland gaan we een mooi en inspirerend weekend beleven op Ameland. In het WJD@Home weekend worden er verschillende inhoudelijke en creatieve workshops gegeven. Ook vinden geloofsgesprekken plaats en wordt de eucharistieviering gevierd met een bisschop als hoofdcelebrant. Maar het weekend is vooral om nieuwe vrienden te maken.

Alle informatie is te vinden op de flyer van WJD@Home.

Om je alvast een voorproefje te geven op WJD@Home is in 2019 dit filmpje gemaakt:

Krijg je nu ook gelijk zin in de Wereld Jongeren Dagen in Lissabon? Bekijk dan dit inspiratiefilmpje:

Voor al je vragen kan je terecht bij jongeren@rkdenhaag.nl .

Schrijf je nu in voor WJD@Home op Ameland samen met jongeren en uit alle bisdommen in Nederland.