Theatervoorstelling De Omzieners

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
19 april 2017
20:30 - 22:00

Locatie
Emmauskerk

Categorieën


Op woensdagavond 19 april a.s. wordt de theatervoorstelling De OmZieners uitgevoerd in de Emmauskerk, Leyweg 930 in Den Haag. Vanaf 20.00 uur is de kerk open, de voorstelling begint om 20.30 uur. Een ieder is van harte welkom. De entree is gratis. Na afloop wordt de mogelijkheid tot een vrije gift geboden. Zo kan iedereen bijdragen wat zij/hij wil of kan.De Omzieners

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enkele publieksreacties na de eerste voorstellingen: “Grandioos. Zoveel boodschappen en diepte-lagen om op door te denken. Petje af voor inhoud én uitvoering” (Lonneke Gunnink, pastor). “Recht uit het hart verbreden en verbinden jullie werelden. Dank” (Nelleke Vedelaar, wethouder sociaal domein). “Sprakeloos! Prachtig!” (Crystal Ziel, voorzitter armoedepact).

Na afloop is er de mogelijkheid om in informele setting met elkaar en met mensen van de theatergroep in gesprek te gaan. Wellicht kunnen we de vraag bespreken hoe wij een samenleving kunnen opbouwen, waaraan mensen die leven in een kwetsbare situatie het beste van zichzelf kunnen bijdragen.

Joseph Wresinski Cultuurstichting

‘De OmZieners’ is gemaakt en wordt, onder auspiciën van de Joseph Wresinski Cultuurstichting, gespeeld door een multicultureel gezelschap van mensen met een levenservaring van armoede en professionele theatermakers. Met ‘De OmZieners’ nemen zij langs de weg van theater deel aan het maatschappelijk debat rond armoede en de participatiesamenleving. Het thema van waaruit de voorstelling is gemaakt, is compassie: “Het voelen van de pijn van de ander in jouw hart”.

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst. Dan weet u zeker dat u een plaats heeft. Aanmelden kan via email: omzieners@gmail.com