Sint Jacobus gebedsgroep

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
3 februari 2020
19:30 - 21:30

Locatie
Pastorie H. Jacobus de Meerdere

Categorieën


Sinds oktober 1980 komt de gebedsgroep Sint Jacobus wekelijks bij elkaar in de pastorie van de Sint Jacobuskerk. Gedurende de lange geschiedenis van deze gebedsgroep zijn er verschillende initiatieven ontstaan, zoals de vieringen voor de zieken en de deelname aan de jaarlijkse geloofsvorming voorafgaande aan Pasen.
De gebedsgroep van de Sint Jacobus de Meerdere heeft tot doel ons geloof en onze relatie met de Vader, de Zoon en de heilige Geest te laten groeien.  Daarnaast biedt de gebedsgroep de gelegenheid elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen en onze vriendschap met God als kinderen van de Vader te beleven. Onder het motto: “ hieruit zullen allen kunnen opmaken dat gij mijn leerlingen zijt als gij de liefde onder elkaar bewaart.” (Johannes 13 vers 35)

De gebedsgroep komt elke maandagavond bijeen om 19.30 uur in de pastorie aan de Willemstraat 60. We bidden voor elkaar, voor de parochie en voor de intenties die ons bekend zijn. Wij staan open voor uw intenties. Geregeld bidden we de rozenkrans en is er aanbidding van het Heilig Sacrament.

Wilt u deelnemen, neem dan eerst contact op met:
Alex Nennie 06 44236231 // lexnennie@hotmail.com  of
Mary Jansen 070-3601748 // m.jansen6ah@live.nl