Gezamenlijke ziekenzalving

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
24 september 2022
14:00 - 16:30

Locatie
H. Antonius Abtkerk

Categorieën


De eucharistieviering met gezamenlijke ziekenzalving is bestemd voor mensen uit onze parochie, met inbegrip van de bewoners van de verzorgings- en verpleeghuizen. Iedereen die zich kwetsbaar weet, is op 24 september in de gelegenheid het Sacrament van de Ziekenzalving te ontvangen in de H. Antonius Abtkerk, Scheveningseweg 235. Immers met dit sacrament hoef je niet te wachten tot het moment waarop je op sterven ligt.
Voorganger is pastoor Dolf Langerhuizen.

Naast degenen die de ziekenzalving willen ontvangen, zijn ook familieleden of andere betrokkenen zeer welkom. Het is fijn als zij u begeleiden bij deze belangrijke gebeurtenis. Gezien de positieve reacties van voorgaande jaren verwachten we ook nu weer veel aanmeldingen.

Napraten met koffie en wat lekkers

We willen deze viering dan afsluiten met een gezellig samenzijn in de Ontmoetingsruimte, met een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Als u de ziekenzalving wilt ontvangen, kunt u zich aanmelden bij Liesbeth Ydema (tel. 369 43 65) of Angela van der Toorn (tel. 338 84 27) van de Lidwinagroep voor zieken- en ouderenbezoek H. Antonius Abt.