Een markt waar je blij van wordt

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
18 augustus 2018
10:00 - 15:00

Locatie
H. Antonius Abtkerk

Categorieën


De Vrienden van de Abt organiseren de jaarlijkse snuffelmarkt op het plein vóór de H. Antonius Abtkerk. De markt is inmiddels een traditie.

Op de kramen op het kerkplein staan glaswerk en serviesgoed uitgestald. Verder vindt u er onder meer tassen, koffers, sjaals, speelgoed, curiosa en huishoudelijke artikelen.

In de Ontmoetingsruimte van de kerk is de boekenmarkt met soort bij soort: kinderboeken, kookboeken, reisboeken, romans, detectives, en nog veel meer. U vindt er ook een uitgebreid assortiment sieraden. Tenslotte is er het buffet, met gezellige zitjes rondom, waar u koffie, thee, cake en belegde broodjes kunt kopen.

Dirigent Patrick Hopper leidt niet alleen Shantykoor Scheveningen maar ook gemengd koor Laus Deo van de H. Antonius Abt

Shantykoor Scheveningen

Om 13.15 uur is er op de ventweg vóór de kerk een klinkend optreden van Shantykoor Scheveningen onder de enthousiaste leiding van Patrick Hopper. De zeemansliedjes nodigen uit tot meezingen en meedeinen.

De Vrienden van de Abt hopen dat veel parochianen naar de markt komen. U vindt er zonder twijfel iets van uw gading, ook degenen ‘die alleen nog maar spullen wegdoen’. Blij gaat u weer naar huis.

De opbrengst

De opbrengst van de snuffelmarkt zetten de Vrienden in voor het in goede staat houden van het kerkgebouw.