De betekenis van de adventsperiode

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
27 november 2017
20:00 - 22:00

Locatie
pastorie H. Antonius Abt

Categorieën


”Ik heb eigenlijk altijd het gevoel dat het kerstfeest plotseling voor de deur staat. Ik had me er wat meer op willen voorbereiden, maar mijn aandacht ging eerst naar de viering van Sinterklaas en daarna kwam het er niet van. Toch spijt me dat elke keer als Kerstmis nadert.”

Dat gaan we dit jaar anders doen en wel onder leiding van pastoor Dolf Langerhuizen. Want wie herkent niet deze klacht? Door de drukte van alledag vergeet je je goede voornemens. En het valt niet mee op je eigen houtje de adventstijd bewust te beleven. Om u daarbij te helpen zal pastoor Langerhuizen vertellen over de betekenis van de advent, hoe deze periode in de katholieke Kerk vorm wordt gegeven en hoe je bewust elke dag van de advent kunt beleven. Lezingen uit de Schrift, bezinnende teksten en gebeden krijgt u in een boekje aangereikt.

Opgave niet verplicht maar wel gewenst in verband met de praktische organisatie, zoals koffie en thee | Geen kosten, vrijwillige bijdrage welkom | Opgeven bij het secretariaat via antoniusabt@rkdenhaag.nl of tel. 070–354 17 42