Concert leerlingen De Vrije School

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
19 april 2018
20:15 - 22:15

Locatie
H. Antonius Abtkerk

Categorieën


Voor de uitvoeringen van de leerlingen van De Vrije School Den Haag is altijd zoveel belangstelling – te veel voor het maximaal aantal toegestane personen in de kerk – dat er dit jaar voor het eerst twee uitvoeringen zijn: een op woensdag en een op donderdag. Iedereen krijgt zo de gelegenheid om een avond te komen luisteren.

 

Programma

De avond begint met het koor van de 9e klassen. Zij zingen een divers repertoire met pianobegeleiding van Stefaan Brakkee. Na de pauze zingt het koor van de bovenbouw de Messa di Gloria van Puccini met begeleiding van het orkest bestaande uit ouders en oud-leerlingen. Solisten zijn Adrian Fernandes, tenor, en Peter Scheele, bariton. Het koor wordt geleid door Douwe Klinkenberg.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op dinsdag 3 april. Kaarten kosten € 12,- of € 6,- (schoolpas, kinderen onder de 14 jaar, Ooievaarspas), inclusief één consumptie, en zijn verkrijgbaar op de vestigingen van De Vrije School aan de Waalsdorperweg 12 en de Abbenbroekweg 7. Uitsluitend contant af te rekenen.