Catecheseavonden voor volwassenen najaar 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
25 september 2018 - 6 november 2018
20:00 - 22:00

Locatie
Pastorie OLV Onbevlekt Ontvangen

Categorieën


Naar aanleiding van het succes van onze eerste catecheseavond over de “eucharistie“ van 29 mei jongstleden, organiseert de werkgroep volwassenen-catechese dit najaar twee catecheseavonden.

De avond van dinsdag 25 september 2018 staat in het teken vanː “Het Kruis“. Marlies Klooster zal d.m.v. een PowerPoint presentatie ons informeren over de diepere betekenis van het kruis.

Op dinsdagavond 6 november 2018 a.s. zal het thema “De PCI“ worden behandeld. De vragen die aan de orde zullen komen zijn o.a. wat is de PCI, van waaruit komt deze “opdracht“, op welke wijze geven wij er uitvoering aan en wat is de rol van vrijwilligers hierbij?

We houden op beide avonden rekening met uw vragen, stelt u ze gerust. Er zullen op de avond enkele momenten voor interactie worden ingepland. Na het officiële gedeelte ontvangt u een kort evaluatieformulier om in te vullen, uw feedback stellen we zeer op prijs.

Overige informatie

De aanvangstijd voor beide avonden is 20.00 uur. De avonden vinden plaats in de bovenzaal, Da Costastraat 46, te Den Haag. In de pauze zal er koffie en thee worden geschonken met wat lekkers erbij. Aan de avonden zijn geen kosten verbonden maar we vragen voor de eerste avond een kleine vrijwillige bijdrage om in onze onkosten te kunnen voorzien.

Voor de tweede avond (PCI), 6 november a.s. vragen we u om iets voor de voedselbank bij te dragen. Uiterlijk is dat niet verplicht maar alles wat u zou kunnen missen is van harte welkom, bijv. koffie, thee en andere houdbare producten etc.

Graag verwelkomen we u op onze catecheseavonden. Voor de organisatie is het handig om te weten hoeveel personen er komen, daarom verzoeken wij u om uw komst (aantal personen) even te melden via e-mailtje naar Ignatius@rkdenhaag.nl. Neemt u gerust uw partner, vriend of vriendin mee.

De leden van de werkgroep volwassen catechese hopen u op deze avonden te mogen begroeten,

Marlies Klooster, Christophe Janssens en Ron Fransen