Misschien wilt u dit seizoen uw geloof weer eens wat verfrissen, vernieuwen. Wij blijven tenslotte een leven lang “leerling van het geloof “. De Franse schrijver Leon Bloy zei in dit verband “On est jamais arrivé dans cette vie”. Misschien toch maar eens meedoen? En als u een verzoek hebt voor een catechese onderwerp laat u het ons dan gerust weten. Bij de start van een nieuw seizoen stellen we u alvast het volgende in het vooruitzicht:

Catecheseavonden René Guldenmund:
– Op de donderdagavonden zal René Guldenmund weer doorgaan met zijn unieke catechese. De avonden over het Compendium (over de leer van de Katholieke Kerk) zijn op: 22 augustus, 12 september, 3 oktober, 7 november en 12 december. De avonden over verdieping van het katholieke geloof : 29 augustus, 26 september, 24 oktober en 28 november.
De najaarscatechese gaat dit jaar over het beter leren verstaan van de H. Schrift (zie de aankondiging elders in dit blad) de avonden zijn op 10 en 31 oktober en 14 november.
– De kindercatechese gaat weer van start op de eerste zondag van oktober.
Filmmiddagen met gesprek Vanaf oktober tot en met februari is er eens per maand een filmmiddag voor ouderen in de pastorie . Op elke laatste woensdagmiddag van de maand.
Alpha-CaFE. Als vervolg op de Alpha-cursus is er dit najaar vanaf dinsdag 29 oktober tot en met dinsdag 10 december Alpha CaFE, in de Maria ten Hovezaal . Een aangename manier om God beter te leren kennen.

Alpha-cursus 2020
– Op 28 januari 2020 start er weer een nieuwe Alpha-cursus voor de parochie Maria Sterre der Zee. Deze zal weer worden gehouden in de Melchiorzaal van de Paschalispastorie.

Voor informatie: Adele Nieuweboer 070-3863457 of secretariaat St. Jacobus 070-3605592