Beauraing

Beauraing
Beauraing; de Moeder met het gouden hart

Het lijkt soms of we leven in een wereld zonder God. Een wereld waarin we overspoeld worden met onthutsende berichten en schokkende beelden. We leven vaak oppervlakkig en gejaagd, waardoor wij, gelovige christenen, maar moeilijk tijd en rust vinden voor gebed en bezinning. voor contact met God. We zijn ons soms nauwelijks meer bewust van het doel van ons leven.
Een goed geleide bedevaart kan ons dan helpen om de rust te vinden die nodig is om God opnieuw in ons leven te ontmoeten en te ervaren. Samen op weg gaan naar Beauraing, genieten van de prachtige natuur onderweg en de steun en gezelligheid van onze medepelgrims. In de dagelijkse
liturgievieringen zullen we Maria. de Moeder met het Gouden Hart, ontmoeten die ons wijst naar haar Zoon, Jezus Christus. Daarnaast is er ook tijd voor gezelligheid en ontmoeting met elkaar. Op bedevaart gaan belooft u een paar heerlijke dagen.
Zie verdere informatie voor de bedevaart van 21 t/m 24 augustus (valide bedevaart) of 17 t/m 20 september (verzorgingsbedevaart).
Pastoor Langerhuizen zal als geestelijk verzorger meegaan op de verzorgingsbedevaart.