Willibrord Zomerkamp

Een gezellig kamp dat jaarlijks wordt georganiseerd door de H. Willibrord- en de H. Agnesgemeenschap!

Zomerkamp 2024 komt eraan!

 

ZOMERKAMP

Ben jij klaar voor een feestje? Heb jij zin in plezier en avontuur? Wil jij delen in het geloof? Heb jij zin in een onvergetelijke vakantie? Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Ga dan met ons mee op kamp, het leukste feest van het jaar! Voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar wordt een zomerkamp georganiseerd.

Download hier het inschrijfformulier zodra de inschrijving geopend wordt.

Het Willibrordkamp wordt ook aankomende zomer georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Het kamp is bedoeld om kinderen een geweldige week te geven, waar dit voor hen om welke reden dan ook anders niet tot de mogelijkheden behoort. We doen aan sport, spel en ontspanning afgewisseld met catechese en bezinningsmomenten. Een deelnemend kind betaald 20 euro voor het totale kamp, maar dat is uiteraard niet kostendekkend. Wilt u kinderen een mooie zomerweek geven? Sponsor dan een kind door het overmaken van een bedrag, richtbedrag van 20 euro, op rekeningnummer NL62INGB0003081273 tnv. Willibrordparochie, o.v.v ‘Ik sponsor het kamp’. Wij danken u van harte en zorgen dat elk bedrag, hoe groot of klein dan ook, toekomt aan de kinderen die met ons mee gaan op kamp!

Hier vind u vanaf zondag 21 juli dagelijks een beknopt verslag van de belevenissen op het kamp.

Hier vind je de belevenissen van het kamp van 2018

KAMPVERSLAG 2018

Hier vind je de belevenissen van het kamp van 9 juli t/m 14 juli 2017

VERSLAG KAMP 2017

Het Willibrord Zomerkamp van onze parochie heeft de diaconieprijs vanuit het Bisdom gewonnen!

We waren al heel vereerd en blij dat we genomineerd waren voor de diaconieprijs “Brood&Rozen” in de categorie “diaconie dichtbij” vanuit Bisdom Rotterdam. Nu hebben we de prijs ook nog is daadwerkelijk gewonnen ?

Wij zijn heel trots en blij dat wij deze waardering hebben gekregen voor het werk dat wij voor de kinderen doen. We hopen dit werk voor de kinderen en ouders uit de Willibrord en Agnesgemeenschap van Parochie Maria Sterre der Zee nog heel lang te mogen doen.

Dank voor jullie hulp!

Daarnaast willen we alle oud kampleiding ook bedanken voor het aandeel dat zij de afgelopen jaren in het Willibrordkamp hebben gehad. We willen heel graag alle sponsoren bedanken die dit mede mogelijk gemaakt hebben. Met de prijs die we hebben gekregen gaan we wat extra’s doen zodat het 10 jarig jubileum nog mooier wordt.

Team Willibrordkamp